Transparent
Inloggen
Sluiten

KNVB wil niet meer meewerken aan transfer aangeslagen Rosales

17 februari 2007 12:57 - Het Parool

Verslaggever: RvN

In de Argentinie was er vandaag weer een nieuw hoofdstuk in de Rosales soap uitgegeven. River Plate heeft naar eigen zeggen Rosales gisteren bij de Argentijnse bond ingeschreven als nieuwe aanwinst. De club loopt daarmee vooruit op het eventueel rondkomen van de transfer. Een vertegenwoordiger is in Amsterdam en blijft het weekend om maandag Ajax alsnog te bewegen tot een transfer.

Die vasthoudendheid heeft weinig zin meer. "Tot vrijdag wilde de KNVB meewerken aan de uitgaande transfer. Schijnbaar is de Argentijnse markt twee weken langer geopend. Nu is de transferperiode definitief gesloten. Rosales blijft," aldus Van Geel in Het Parool.


In datzelfde Parool laat Ten Cate weten hoezeer dit alles Rosales heeft aangegrepen. "Hij hoorde het nieuws pas dinsdag in Duitsland. Hij was erg aangeslagen. Om die reden heb ik hem tegen Werder Bremen ook buiten de selectie gelaten."

"Het is vooral heel sneu voor Rosales zelf. Wekenlang is die jongen heen en weer geslingerd. Hij leefde tussen hoop en vrees. De ene dag denkt hij terug naar Argentini? te gaan. De volgende dag hoort hij weer iets anders. Zijn moeder heeft het er ook erg moeilijk mee gehad."

Meer op Het Parool




Tags

rosales aangeslagen knvb argentini argentinie bremen cate duitsland geslingerd hoezeer hoofdstuk river sneu soap vasthoudendheid vertegenwoordiger werder

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom backup berghuis bergwijn brobbey buffon elsimao farioli godts gorter hag hato henderson hlynsson jong kiki mannsverk nypan pasveer potter ramaj remko rulli setford sevic shogun sosa sutalo taylor tsja