Transparent
Inloggen
Sluiten

Lindenbergh: tweede gele kaart oplopen was stom

15 februari 2007 19:05 - FCUpdate.nl

Verslaggever: RvN

Olaf Lindenbergh gaf na afloop toe dat zijn actie niet handig was geweest waarvoor hij zijn tweede geel kreeg. "Het was stom. Met geel op zak had ik geen risico moeten nemen",

"Ik vond dat de scheidsrechter de gele kaarten vrij snel uitdeelde. In het geval van de eerste gele kaart kom ik met de tegenstander in aanraking, maar echt een zware overtreding vond ik het niet. Ik stond er wel van te kijken dat hij geel gaf."

De tweede gele kaart kon hij wel begrijpen. "Ik glij weg op het gladde veld en ik probeer nog te herstellen, maar ik kom net te laat. Achteraf gezien had ik hem beter de voorzet kunnen laten geven, in plaats van te proberen dat te voorkomen. Maar ja, als je al geel hebt ga je er niet vanuit dat je direct een tweede krijgt."

Meer op FCUpdate.nl




Tags

lindenbergh stom gladde glij olaf zak

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.204 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afca axel barcelona berghuis beuker derk dof dongen elsimao faberski farioli feyenoord hato johanssen jordi kiki kroes maccabi nac opmerkelijk pasveer post ramaj rensch rulli sevic sutalo traore veerman weghorst