Transparent
Inloggen
Sluiten

Sneijder: geen incidenten meer

14 februari 2007 21:09 - Algemeen Dagblad

Verslaggever: RvN

De afgelopen jaren was Sneijder elk jaar wel eens het middenpunt rond een behoorlijke rel, dit seizoen nog bij het duel tegen Sparta. Zelf zegt de 22-jarige middenvelder daar van geleerd te hebben.

"Ik mag niet meer met het excuus aankomen dat ik nog jong ben. Dat moet voorbij zijn. Tegen mezelf heb ik dat heel duidelijk gezegd. Ik heb veel meegemaakt, positieve en negatieve dingen. In dik vier jaar heb ik de nodige ervaring opgebouwd, ik heb een EK en een WK achter de rug. Dan moet ik dat ook uitstralen. Ik weet duizend procent zeker dat ik dat kan, dat het echt de laatste keer is geweest. Let maar op."

Meer op Algemeen Dagblad




Tags

excuus jong middenpunt rel sparta uitstralen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki kroes lucht meewerkt muziek pasveer potter ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja verrips wereldtopper