Transparent
Inloggen
Sluiten

Sneijder voortijdig van het veld na charges Den Haag [update]

11 februari 2007 14:49

ADO Den Haag deed er op fysieke wijze alles aan om een puntje te halen, zo liet Ten Cate weten. Daarmee liet hij zich nog voorzichtig uit over de forse charges van de kant van ADO Den Haag. Diverse malen werd er hard ingegaan op de enkels van de Ajacieden en er was zelfs sprake van natrappen. De scheidsrechter liet echter alles doorgaan. Sneijder was een aantal keer het lijdend voorwerp. Hij leek nog door te kunnen gaan, maar acht minuten voor tijd moest hij er toch vanaf. Onduidelijk was of dat uit voorzorg was of dat hij teveel last had van de tik die hij kreeg.

[Update] op de persconferentie liet Ten Cate weten dat hij hem eruit had gehaald omdat Sneijder wat klachten had. Hoewel hij Sneijder nog niet gesproken had, was het volgens de Ajax coach niets ernstigs.




Tags

charges ado cate enkels ernstigs lijdend malen natrappen puntje voorwerp voorzorg

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom barkas begeleiding berghuis bergwijn boomen chico conceicao elsimao eredivisie forbs henderson hlynsson jong kiki klaiber liverpool metz mikautadze mislintat mum ofzo porto ramaj sevic sosa steijn sutalo transferbeleid utrecht