Transparent
Inloggen
Sluiten

Trotse Mitchell Donald: "Complimenten geven me extra kracht"

1 februari 2007 16:48 - Ajax.nl

Verslaggever: P.

Toen Mitchell Donald vanuit de kleedkamer naar het trainingsveld liep stonden er voor het trainingsveld mensen om hem te wachten die hem blij en trots omhelsden. Zijn bescheiden vader wilde het trainingsveld niet meteen betreden, ook al mocht hij het van de vrijwilligers die ervoor zorgen dat het op en rondom de training rustig blijft. Op de offici?le website van Ajax legt Donald uit hoe hij tegenover zijn eerste profcontract bij Ajax staat:

,,Deze dag is prachtig. Hier heb ik keihard voor gewerkt. Ik ben zo ontzettend blij, dat kan ik nauwelijks uitleggen.?? ,,Als jeugdspeler hoop je altijd zo ver te komen??, vertelt de speler die de jeugdopleiding begon in de E2 van Ajax. ,,Je droomt van een contract.?? (..) De laatste twee jaar besefte ik akelig dicht bij een contract te zijn. Dat merk je onder meer aan de reacties en complimenten die je krijgt. Ik ben zelfverzekerd en weet wat ik kan. Complimentjes krijgen is altijd lekker. Complimenten geven me extra kracht.??

[Meer op Ajax.nl]

Meer op Ajax.nl




Tags

donald trotse akelig betreden complimentjes jeugdspeler omhelsden profcontract vrijwilligers zelfverzekerd

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers chelsea elsimao farioli godts hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos