Transparent
Inloggen
Sluiten

Wederom spannende wedstrijd tegen FC Groningen: Ajax op spectaculaire wijze langs FC Groningen: 2-3

28 januari 2007 16:21

In een spectaculaire wedstrijd in de Euroborg heeft Ajax uiteindelijk aan het langste eind getrokken. De ploeg won met 2-3 na bij rust met 0-2 achtergestaan te hebben. In blessuretijd tekende invaller Leonardo met een doelpunt voor de 2-3 zege.

In de eerste helft kwam Ajax er niet aan te pas. Een aggressief spelend FC Groningen was op alle fronten sterker en liep naar een 2-0 voorsprong uit door doelpunten van Levtsjenko (uit een penalty na overtreding van Maduro) en Suarez.

In een spectaculaire tweede helft kwam Ajax terug in de wedstrijd. Stam gaf de aanzet door de 2-1 binnen te werken. Vervolgens ontstonden er kansen voor beide doelen.

Met tien man leek Ajax het moeilijk te gaan krijgen. Nadat Ten Cate al drie keer had gewisseld moest Grygera geblesseerd van het veld. Op wilskracht kon de ploeg echter alsnog de wedstrijd laten kantelen en via Heitinga en Leonardo (in blessuretijd) de wedstrijd naar zich toetrekken.
Tags

groningen spectaculaire leonardo achtergestaan aggressief cate euroborg fronten grygera heitinga kantelen langste levtsjenko maduro spelend stam suarez toetrekken wilskracht

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met AjaxAjax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

akpom alvarez basten boomen brobbey chico conceicao depay elsimao farioli forbs frankrijk frimpong grillitsch henderson hlynsson jong kiki kroes lucca mikautadze mislintat ocampos rijkhoff rvc sevic shogun tekengeld transferresultaat weghorst