Transparent
Inloggen
Sluiten

Rosenberg gepresenteerd bij Werder Bremen, krijgt nr 9

26 januari 2007 19:06

Verslaggever: RvN

Na het rondkomen van de transfer gisteren is Markus Rosenberg vandaag direct gepresenteerd als nieuwste aanwinst door Werder Bremen. De Duitse club meldt dat het op verzoek van Ajax geen mededelingen doet over de transfersom. De media gaat er echter bijna unaniem vanuit dat de Duitse topclub een bedrag tussen de 2,5 en 3 miljoen euro heeft betaald. Rosenberg kan zondag al uitkomen voor Werder in het duel tegen Hanover 96, indien de personele nood bij de Duitsers hoog is.

Rosenberg krijgt bij Werder Bremen het shirtnummer 9. "Het is een mooi gevoel hier te zijn. Voor mij gaat met deze transfer een droom in vervulling" aldus Rosenberg. "Werder is een zeer goed elftal. Ze spelen aanvallend en snel voetbal, dat is de perfecte tactiek voor mijn spel."

Klaus Allofs: "Markus Rosenberg is snel, tweebenig, technisch sterk en sterk in de lucht. Met zulke kwaliteiten kan hij extra elementen toevoegen aan ons spel. Bij Ajax was hij niet langer de eerste keus, maar wij zijn compleet overtuigd van zijn kwaliteiten."

Ten Cate in een reactie: "Rosenberg mocht weg van ons. Vanuit zijn positie bezien is het logisch dat hij wil spelen. Daar kwam hij bij Ajax te weinig aan toe."

Meer op




Tags

rosenberg werder bremen markus allofs cate hanover klaus lucht mededelingen shirtnummer tweebenig unaniem vervulling

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers chelsea elsimao farioli godts hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos