Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax en PSV hebben belangstelling voor amateurkeeper

25 januari 2007 07:23

Verslaggever: RvN

In het Algemeen Dagblad laat de 17-jarige keeper Johan Jansen weten in de belangstelling te staan van zowel Ajax als PSV. Hij kan ook naar NAC. Jansen is keeper bij de A1 van amateurclub SDV Barneveld. Zowel bij Ajax, PSV als NAC werkte hij al een training af en al die clubs willen hem vaker aan het werk zien. De komende maand neemt hij op maandag vrijaf om zich twee keer in Amsterdam te melden ?n twee keer in Eindhoven zijn kunnen te tonen. ,,Bovendien komen ze dan op zaterdag naar Barneveld om me te bekijken of ik ga voor proefwedstrijden naar PSV of Ajax. Het zou fantastisch zijn als er een contract uit rolt. Wat is er mooier dan van je hobby je beroep te maken???

Meer op




Tags

amateurkeeper barneveld jansen nac beroep hobby proefwedstrijden rolt sdv vrijaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.235 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom balletje berghuis bergwijn boomen brobbey chivu elsimao eredivisie eriksen gorter hato henderson kaplan kiki kopduel metz mikautadze ofwel pasveer remko rensch rulli sevic shogun simpele sosa sutalo taylor volendam