Transparent
Inloggen
Sluiten

Zdenek Grygera maakt het seizoen af bij Ajax

24 januari 2007 17:16 - VI

Verslaggever: P.

Ajax kan nog een half jaar een beroep doen op Zdenek Grygera. De Tsjechische verdediger gaat niet naar Juventus, althans niet in de winterstop, zegt VI. De transfersom van twee miljoen euro die Ajax wilde hebben was het obstakel voor een tussentijds vertrek. Ajax en Juventus zijn er niet uitgekomen omdat Juventus niet meer dan ??n miljoen wilde betalen. Zdenek Grygera heeft volgens VI al overeenstemming met de Juventus bereikt over een contract voor vier jaar, dat per 1 juli 2007 ingaat. Grygera zelf wilde deze transferperiode al weg om kennis te maken met het Italiaanse voetbal, maar daar zal hij even op moeten wachten.

Meer op VI




Tags

grygera juventus zdenek beroep ingaat obstakel uitgekomen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.237 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers brobbey chelsea elsimao godts hag henderson hlynsson kiki leiderschapskwaliteiten mannsverk nypan overbruggen pasveer ramaj rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor tsjah vos