Transparent
Inloggen
Sluiten

Coach River dolblij: transfer Rosales rond

23 januari 2007 21:10

Verslaggever: RvN

De coach van River Plate bevestigde vanmiddag dolblij in de Argentijnse media het nieuws van de komst van Mauro Rosales. 'Ik heb met de president van River Plate gesproken en hij vertelde me vanmiddag dat de komst van Mauro Rosales is rondgekomen. [...] Toen ik in januari bij deze club kwam wilde ik Rosales halen. Ik ben een fan van Rosales, ik wilde hem heel graag, maar het was op dat moment onmogelijk. Toen raakte hij uit beeld. Nadat de transfer van Lavezzi mislukte, werden we getipt dat hij nu wellicht wel haalbaar zou zijn en het lijkt erop dat dat nu gelukt is' aldus Daniel Passarella.

Argentijnse media verschillen nog wel van mening over de voorwaarden van de transfer. Volgens enkele media koopt de club 100% van de transferrechten, volgens andere slechts 50%.

Meer op




Tags

rosales river dolblij mauro getipt lavezzi passarella rondgekomen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki kroes leeftijdscategorie lucht meewerkt muziek pasveer ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja verrips wereldtopper