Transparent
Inloggen
Sluiten

Spelers Ajax doneren gul aan bouw nieuw stadion Ajax Cape Town

16 januari 2007 12:29 - Ajax.nl

Verslaggever: P.

Tijdens het afsluitende feest van het trainingskamp in Zuid-Afrika heeft Jaap Stam namens de hele selectie 25.000 euro aangeboden voor de bouw van het nieuwe stadion. "Ook deze bijdrage is hopelijk een goede stap richting een mooie toekomst", aldus Stam. Het geld komt uit de boetepot, schrijft Het Parool.

De aanvoerder van Ajax sloot daarmee aan bij voorzitter Jaakke die duidelijk stelde dat Ajax betrokken zal blijven bij Ajax Cape Town: "Dit is geen missie in de oude zin van het woord. We komen nu juist om iets te delen. Het is vanavond tijd om iedereen hier te bedanken. We hebben hier met elkaar al ontzettend veel bereikt. De sporttaal is een taal die iedereen begrijpt. Daarom willen we het voetbal ook naar de townships brengen. Ajax staat ook voor opleiden. Youth education. We willen mensen en kinderen echt iets bijbrengen. Ajax is hier zeven jaar geleden gekomen en we blijven hier ook."

Meer op Ajax.nl




Tags

cape town doneren stam afrika boetepot education jaakke kinderen sporttaal townships trainingskamp

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde alvarez backup berghuis bergwijn bertjek brekers brobbey chelsea elsimao excelsior godts henderson hlynsson kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk nypan overbruggen potter rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor zucht