Transparent
Inloggen
Sluiten

Ten Cate weer eens boos op deel selectie

15 januari 2007 23:35

Verslaggever: P.

In de papieren versie van Het Parool van vandaag stelde Ten Cate: 'Een aantal spelers heeft in de tweede helft te kennen gegeven ze de komende tijd nergens op mogen rekenen'. Met name Thomas vermaelen, Urby Emanuelson, Hedwiges Maduro en Klaas Jan Huntelaar zouden het volgens de krant behoorlijk verpest hebben. De situatie doet enigszins denken aan de kritiek die Ten Cate had na de bekerwedstrijd Jong RKC - Ajax, toen de reserves in zijn ogen onvoldoende speelden: Ten Cate was bepaald niet tevreden over hun optreden. Daarna gaf hij hen nog een kans in het Uefacupduel tegen IK Start, waar ze 'naar behoren' speelden.

Het is onduidelijk of Ten Cate de spelers die het volgens Het Parool verpest hebben binnenkort nog een kans geeft of niet. Met name gezien het feit dat de huidige selectie op bepaalde posities (middenveld/verdediging) onderbezet kan raken vanwege de komende transferperiode(s) is het afwachten hoe lang genoemde spelers op niets zullen mogen rekenen.

Meer op




Tags

cate verpest emanuelson hedwiges huntelaar jong maduro onderbezet reserves rkc uefacupduel urby vermaelen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki leeftijdscategorie lucht meewerkt muziek pasveer potter ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja verrips wereldtopper