Transparent
Inloggen
Sluiten

Moet Huntelaar vrezen voor basisplaats?

15 januari 2007 07:31 - Algemeen Dagblad

Verslaggever: RvN

Tijdens de diverse voetbaldiscussieprogramma's op televisie zondag werd gesproken over het mogelijke verlies van een basisplaats voor Huntelaar. In het Algemeen Dagblad zinspeelde Ten Cate daar zelf ook op. Ten Cate is zeker niet tevreden over de spits en dat werd er tijdens het trainingskamp niet beter op.

Hij probeerde het tegen Ajax Cape Town voor rust met Ryan Babel als diepste spits. Een dag eerder op de training ontbrak de topscorer van vorig seizoen ook al bij wat op de beoogde basisploeg leek.

"Ik streef naar een elftal waar je meer kanten mee uit kunt. Zodat ik bijvoorbeeld voorin wat makkelijker kan vari?ren."

Met Babel en Leonardo kan dat heel goed, vindt Ten Cate. Beide spelers kunnen zowel op de vleugels als in het centrum uit de voeten. "En Ryan deed het in de eerste helft heel goed als centrumspits. Hij zorgde voor dreiging en was een prima aanspeelpunt. N? rust liepen we geloof ik wel twaalf keer buitenspel."

Meer op Algemeen Dagblad




Tags

cate huntelaar babel aanspeelpunt basisploeg cape centrumspits dreiging leonardo ren topscorer town trainingskamp vari voetbaldiscussieprogramma zinspeelde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom balletje berghuis bergwijn boomen brobbey elsimao eriksen forbs godts hato henderson kaplan kiki kopduel mannsverk metz mikautadze ofwel potter rensch rulli sevic shogun simpele sosa sutalo tahirovic taylor volendam