Transparent
Inloggen
Sluiten

Kanu: met Davids terug naar Ajax

30 december 2006 09:55

Verslaggever: RvN

Nwanko Kanu heeft de druk op zijn club Portsmouth opgevoerd. In de Nigeriaanse krant Vanguard laat hij weten dat zijn club mee moet werken om hem terug te laten gaan naar Ajax. "Ik wil terug naar Ajax. Portsmouth zou dankbaar moeten zijn voor wat ik voor ze heb kunnen doen en mij laten gaan. Ze hebben me immers gratis gekregen" aldus een boze Kanu over het blokkeren van een transfer door Portsmouth.

"Ik heb met Edgar Davids gesproken een een paar andere jongens met wie we samen het Ajax in de midden negentiger jaren vormden en we geloven dat we die sfeer weer kunnen terugbrengen in de Amsterdam Arena als we weer voor die club gaan uitkomen." Kanu zou de laatste tijd regelmatig met Davids praten over de tijd van vroeger en de wens om gezamenlijk terug te keren bij Ajax.

"Ik wacht op het aanbod van Ajax. Ik heb Pompey verteld dat ik wegwil. Ze zouden het aanbod moeten accepteren en me laten gaan." Zijn club wil hem echter aan zijn contract houden en dat juist verlengen via een clausule in zijn contract.

Meer op




Tags

kanu davids portsmouth arena negentiger nigeriaanse nwanko pompey terugbrengen vanguard wegwil

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.232 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom balcontrole bertjek boer boomen branco brobbey calavaro corners daniele diepgang elsimao farioli footystats gaal hag henderson jonk kiki mikautadze nice ogc pirlo poster psg rossi sevic shogun steijn weggaan