Transparent
Inloggen
Sluiten

Klaas Jan Huntelaar hoogtepunt van 2006, missen Champions League dieptepunt

29 december 2006 22:55

Verslaggever: P.

Klaas Jan Huntelaar is het beste wat Ajax dit kalenderjaar is overkomen. Het verliezen van de voorronde van de Champions League is overduidelijk het dieptepunt van 2006 geweest. Dat is de conclusie uit de polls die de afgelopen anderhalve week op de voorpagina van Ajax Netwerk hebben gestaan. Opvallend - of juist niet - is dat op de tweede plaats van de poll over de hoogtepunten van dit kalenderjaar de rol die Ajax bij de Testimonial van Dennis Bergkamp heeft gespeeld staat. Een groot aantal Ajacieden plaatst een eerbetoon aan een van de grotere spelers die de jeugdopleiding van Ajax heeft voortgebracht boven de prijzen die dit kalenderjaar gewonnen zijn.

Meer op




Tags

dieptepunt huntelaar bergkamp eerbetoon hoogtepunten plaatst poll polls testimonial voorpagina voorronde voortgebracht

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis bergwijn boomen brobbey elsimao eredivisie eriksen forbs godts hato henderson hlynsson jong kiki kopduel mannsverk passing potter riedewald rulli sevic simpele sosa sutalo tahirovic taylor voetbalprimeur volendam zorgeloos