Transparent
Inloggen
Sluiten

Herstelde Bodewes keert terug bij ACT

10 februari 2001 15:10 - Ajax Cape Town

Verslaggever: M

Henk Bodewes is na een afwezigheid van 6 maanden weer teruggekeerd bij Ajax Cape Town. Bodewes nam aan het begin van het seizoen de leiding van ACT over van Leo van Veen, die Bobby Haarms in Amsterdam opvolgde als hersteltrainer, maar al snel kreeg de Nederlander een persoonlijke tegenslag te verwerken toen hij van dokters te horen kreeg dat hij kanker had. Hij keerde vervolgens terug naar Nederland om zich te laten behandelen. Steve Haupt nam samen met assistent-coach John Lathan in Zuid-Afrika de taken voor hem waar.

Na een lange periode van revalidatie heeft hij van de behandelende artsen nu het groene licht gekregen om weer voorzichtig aan de slag te gaan. Voorlopig zal Bodewes het nog rustig aan doen. Hij zal zich voornamelijk gaan bezighouden met het assisteren van Haupt en Lathan. Afhankelijk van hoe zijn lichaam op de inspanningen reageert zal hij zijn toekomst bepalen. Gisteren meldde het AD dat Leo Beenhakker McDonald heeft gepolst om eventueel aan het werk te gaan bij ACT.

Meer op Ajax Cape Town




Tags

bodewes act haupt herstelde lathan leo afrika artsen beenhakker behandelen behandelende bezighouden bobby cape dokters gepolst haarms hersteltrainer mcdonald nederland opvolgde revalidatie steve town veen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom begeleiding berghuis bergwijn boomen brobbey chico conceicao consistente dest elsimao engeland factor forbs godts gooide henderson kiki kruisje liverpool metz mikautadze mislintat mum porto sevic sosa steijn sutalo transferbeleid