Transparent
Inloggen
Sluiten

Edwin van der Sar: 'Terugkomst naar Ajax redelijk uitgesloten'.

23 december 2006 12:47 - EdwinvanderSar.nl

Verslaggever: P.

Edwin van der Sar gaat er niet van uit dat hij ooit nog voor Ajax uit zal komen. De voormalige keeper van Ajax verlengde onlangs zijn verbintenis bij Manchester United. In zijn column schrijft hij er het volgende over:

"Een ding is wel zeker, de kans dat ik terug naar Ajax kom is na deze contractverlenging redelijk uitgesloten. Niet dat het ter sprake was hoor, maar er zijn de afgelopen jaren wel wat signalen afgegeven over en weer en het zou natuurlijk leuk geweest zijn om bij m'n oude club af te sluiten. Maar ik denk echt dat dit, mijn contractverlenging bij United, het beste voor me is. Ik speel bij een fantastische club, in een sterk team, in een van de beste competities ter wereld en mijn familie en ik hebben het inmiddels helemaal naar onze zin hier."

Meer op EdwinvanderSar.nl




Tags

sar afgegeven column

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.237 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn boomen brekers brobbey chelsea elsimao farioli godts hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj roon rulli tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos