Transparent
Inloggen
Sluiten

VI: Excelsior wil Bruins niet kwijt

22 december 2006 11:09 - VI

Verslaggever: Q

Excelsior-directeur Kelder laat in VI weten niet zomaar te willen meewerken aan een transfer van Luigi Bruins. "Dat we hem ooit kwijtraken is duidelijk, maar niet nu. Tenzij er een club bereid is tien miljoen euro te betalen", aldus Kelder. Het contract van Bruins loopt af in 2008; de speler zelf gaf al aan daar eventueel ook wel op te willen wachten.

Volgens de geruchten is Ajax serieus ge?nteresseerd in de 19-jarige rechtermiddenvelder. De Amsterdammers zijn daarin echter niet alleen. Zo zou Bruins al meerdere malen gesproken hebben met Feyenoord, zou PSV zich officieel gemeld hebben bij Excelsior en heeft ook AZ interesse.

Meer op VI




Tags

bruins excelsior kelder feyenoord kwijtraken luigi malen nteresseerd rechtermiddenvelder

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki kroes leeftijdscategorie lucht meewerkt muziek pasveer ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja verrips wereldtopper