Transparent
Inloggen
Sluiten

De Mos: Ajax is een mooie vrouw, maar kan ook een feeks zijn

21 december 2006 09:26

In het kader van Vitesse-Ajax van komend weekend, geeft Aad de Mos een interview in BN/De Stem. De Arnhemse coach vertelt te hebben genoten van zijn tijd bij Ajax: "Ik heb mijn Ajax-periode meegenomen over de hele wereld. Dat is mijn basis. Wat ik daarna heb gedaan is een verrijking. Ik ben Ajax dankbaar voor die vijf jaar. Elke minuut heb ik ingeademd als marihuana, alles in me opgezogen. Ik kan me nog elk detail herinneren uit die tijd".

Hij vervolgt: "Ajax is een mooie vrouw, maar het kan ook een feeks zijn. Niet de resultaten hebben mijn ontslag ingeleid, maar een spel dat gespeeld werd om een ander (Johan Cruijff - red.) trainer te maken. De guillotine is gehanteerd door slappe mensen die hebben toegegeven".

Voor de wedstrijd van komend weekend geeft De Mos aan dat zijn spelers vooral wakker moeten zijn vanaf het begin, om niet meteen al achter de feiten aan te moeten lopen.




Tags

mos feeks arnhemse guillotine ingeademd ingeleid kader marihuana opgezogen verrijking vitesse wakker

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn boomen brekers brobbey chelsea elsimao farioli godts hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj roon rulli tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos