Transparent
Inloggen
Sluiten

Leonardo onder contract bij Ajax

19 december 2006 11:34 - Ajax.nl

Verslaggever: P.

Het was al een tijdje bekend, maar vanochtend heeft Ajax het officieel bekendgemaakt: Leonardo de Vitor Santiago is vanaf 1 januari 2007 Ajacied. Het contract gaat in op 1 januari 2007 en loopt tot 30 juni 2009.

Leonardo toonde zich op Ajax.nl in zijn nopjes met zijn nieuwe contract.: ,,De gesprekken die ik met Ajax voerde waren anders dan die met de andere clubs. Ik voelde mij bij de mensen van Ajax het prettigste. Ik kijk niet puur naar het geld, ik wil ook sportief een goed gevoel bij een club hebben. Ajax is gewoon een topclub en ik verwacht heel veel van Ajax. Ajax verwacht veel van mij en zo hoort dat ook als je de top wilt halen. Ik wil Ajax nog sterker maken. Dat we om het kampioenschap gaan strijden. Dit jaar nog, want ik denk dat Ajax PSV in de tweede helft van het seizoen nog wel kan achterhalen!"

Meer op Ajax.nl




Tags

leonardo nopjes prettigste santiago vitor

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom belofte bergwijn betrouwbaarheid boomen branderhorst bravo brobbey elsimao gorter henderson kiki leeftijdscategorie lucht meewerkt metz pasveer ramaj remko rensch reservedoelman rulli sevic shogun sosa sutalo ton tsja verrips wereldtopper