Transparent
Inloggen
Sluiten

Huntelaar op dreef tegen Excelsior

17 december 2006 14:21

Ajax heeft met 1-3 van Excelsior gewonnen. Klaas Jan Huntelaar was bijzonder op dreef door drie keer te scoren. Excelsior speelde de wedstrijd niet met een volledig elftal uit. Zowel in de eerste als in de tweede helft helft kreeg een speler van Excelsior rood. Mitchell Piqu?, opgeleid bij Ajax en voormalig speler van het eerste elftal, maakte voor Excelsior diep in de tweede helft de 1-3.

Het was vooral een flauwe wedstrijd: Excelsior had niet echt de intentie er een wedstrijd van te maken en Ajax speelde niet bepaald ge?nspireerd. Het numerieke voordeel leverde geen motivatie op om een hoge score neer te zetten.




Tags

excelsior dreef huntelaar motivatie nspireerd numerieke piqu

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki kroes leeftijdscategorie lucht meewerkt muziek pasveer ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja verrips wereldtopper