Transparent
Inloggen
Sluiten

Tweede of derde in de poule: mogelijke tegenstanders

9 december 2006 01:11

Verslaggever: RvN

Ervan uitgaande dat Ajax een beter resultaat behaald tegen Zulte Waregem dan met vijf doelpunten verschil verliezen, plaatst Ajax zich voor de volgende ronde van de UEFA Cup. Een nederlaag en een gelijkspel leveren de derde plaats in de poule op en een loting tegen een groepswinnaar uit een van de andere poules. Een zege levert een tweede plaats op en een loting tegen een van de afvallers uit de Champions League.

De afvallers uit de Champions League zijn al bekend:
Werder Bremen, Spartak Moskou, Bordeaux, Shakhtar Donetsk, Steaua Boekarest, Benfica, CSKA Moskou, AEK Athene

De groepswinnaars van de UEFA Cup worden komende week pas bekend, de volgende clubs zijn de belangrijkste kandidaten die Ajax in dat geval zou kunnen treffen:
Newcastle United, Panathinaikos, Nancy of Blackburn, Parma, Sevilla, Tottenham Hotspur, Glasgow Rangers

Meer op




Tags

uefa aek benfica blackburn boekarest bordeaux bremen cska donetsk glasgow groepswinnaar nancy newcastle panathinaikos parma plaatst poules rangers sevilla shakhtar spartak steaua tottenham waregem werder zulte

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki leeftijdscategorie lucht meewerkt muziek pasveer potter ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja verrips wereldtopper