Transparent
Inloggen
Sluiten

Advocaat: 'Donkere spelers Ajax transfervrij na uitblijven straf Perez'

29 november 2006 07:11 - De Telegraaf

Verslaggever: RvN

De 'voetbaladvocaat' Jan Kabalt liet in De Telegraaf weten dat Ajax hoog spel speelt door Kenneth Perez niet te straffen voor zijn uitlatingen. "De Surinaamse jongens zijn volgens mij transfervrij." Door het uitblijven van een straf zou Ajax de uitlatingen gedogen en als het ware zelf de donkere spelers beledigen. De club zou zich daarmee tegenover de donkere spelers ook niet als een goede werkgever gedragen.

De zaakwaarnemer van Vermeer en Babel liet weten op de hoogte te zijn. "Er zijn zeker mogelijkheden om de contracten te laten ontbinden. Ajax zal ons in de toekomst ? als ze die spelers verkopen ? denk ik wel dankbaar zijn dat we daar nu waarschijnlijk geen gebruik van maken."

Meer op De Telegraaf




Tags

perez advocaat babel beledigen gedogen kabalt telegraaf vermeer voetbaladvocaat werkgever

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.235 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom balletje berghuis bergwijn boomen brobbey chivu elsimao eredivisie eriksen gorter henderson kaplan kiki kopduel leeftijdscategorie metz mikautadze ofwel pasveer remko rensch rulli sevic shogun simpele sosa sutalo taylor volendam