Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax stapt uit SOVS

25 november 2006 17:53 - At5

Verslaggever: P.

Om vooralsnog onduidelijke redenen is Ajax uit de Samenwerkende Organisaties Voetbal Supporters (SOVS) gestapt. De afvaardiging van Ajax zegde het lidmaatschap op uit onvrede met de structuur en het beleid van de belangenorganisatie, zonder concreet aan te geven waaruit die onvrede bestaat.

De SOVS heeft vandaag tijdens de algemene ledenraadsvergadering in Zeist het beleidsplan voor de periode 2007/2009 wereldkundig gemaakt. Een belangrijk punt in het beleidsplan is de imagoverbetering van de voetbalfans. De SOVS zal zich om dat te bereiken het medialbeleid intensiveren en meer contact hebben met de belangrijkste partners in het betaald voetbal.

Meer op At5




Tags

sovs beleidsplan onvrede afvaardiging belangenorganisatie imagoverbetering ledenraadsvergadering lidmaatschap medialbeleid samenwerkende voetbalfans wereldkundig zegde zeist

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki kroes leeftijdscategorie lucht meewerkt muziek pasveer ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja verrips wereldtopper