Transparent
Inloggen
Sluiten

Jonge Israelier speelbal van manager?

2 februari 2001 14:25

Verslaggever: RvN

De jonge Israelier Shai Birok lijkt een speelbal te zijn geworden van zijn management. De 16 jarige speler die al geruime tijd bij Ajax trainde, was opeens vertrokken bij de Amsterdammers. Dit bracht AT5 gisteren in het nieuws. De Israelier (overigens oorspronkelijk afkomstig uit Egypte) traint inmiddels bij zijn oude Ness Tubruk. Die club lijkt alsnog een transfersom voor het jonge talent te willen krijgen en vreesde dat als Birok in de Ajax school zou blijven dan inkomsten mis te lopen. Leo Beenhakker liet gisterenavond tegen een Israelische televisiezender (Channel 5) weten dat Ajax hem niet wil laten gaan. 'Shai had het enorm naar zijn zin bij Ajax en we willen zeker dat hij terugkomt'.

Meer op




Tags

israelier speelbal birok shai beenhakker channel egypte gisterenavond leo ness televisiezender terugkomt tubruk vreesde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.237 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers brobbey chelsea elsimao godts hag henderson hlynsson kiki leiderschapskwaliteiten mannsverk nypan overbruggen pasveer ramaj rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor tsjah vos