Transparent
Inloggen
Sluiten

Emailactie Actiecomite 'Geen Veld, Geen Geld'

2 februari 2001 14:15

Verslaggever: M

Het actiecomitie 'Geen Veld, geen Geld', opgericht naar aanleiding van de structurele problemen met de Arena-grasmat, roepen Ajax-supporters op om dit weekend zoveel mogelijk mails te sturen naar Ajax, de Arena en de KNVB, met daarin ieders goed onderbouwde mening over het grasveld van de Amsterdammers. Met deze actie willen de supporters de verantwoordelijke organisaties erop wijzen, dat spelen op het veld van de Arena al geruime tijd onmogelijk c.q. onverantwoord is en dat de diverse organisaties snel drastische maatregelen moeten nemen om e.e.a. op te lossen.

Ajax-fans wordt in dit kader tevens gevraagd om in hun mail AJAX "vriendelijk doch dringend" te verzoeken om 30% van de waarde van de seizoenkaart voor 1 mei a.s. te restitueren" op hun bank- of girorekening als compensatie voor het kwaliteitsverlies van dit seizoen/nalatigheid van AJAX t.a.v. de seizoenkaartverplichting. Mails kunnen vandaag, morgen en en zondag gestuurd worden naar AFC AJAX (info@ajax.nl) t.a.v. de heer M. van Praag alsmede t.a.v. AJAX Klantenservice, Arena NV (info@amsterdamarena.nl) t.a.v. de directie Arena NV alsmede naar de KNVB (info@knvb.nl) t.a.v. de klantenservice.

Indien de betrokken partijen niet de gewenste reactie zullen geven alsmede de gewenste maatregelen zullen treffen, zullen de organisatoren onherroepelijk hun acties uitbreiden binnen de landelijke media. Om het aantal verstuurde mails te bewaken en het succes van de actie te meten, worden supporters vriendelijk verzocht om een kopie van de verstuurde mails te sturen naar geenveldgeenveld@hotmail.com.

Meer op
Tags

arena mails knvb actiecomite emailactie klantenservice verstuurde actiecomitie afc amsterdamarena doch drastische geenveldgeenveld girorekening grasveld heer hotmail kader kopie kwaliteitsverlies nalatigheid onherroepelijk onverantwoord praag restitueren seizoenkaart seizoenkaartverplichting

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met AjaxAjax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

akpom berghuis boomen branco brobbey elsimao farioli hato henderson hlynsson janse jim jong kiki kroes linksbuiten mannsverk medic rosario sevic sosa sutalo tahirovic taylor tegengoals traore unuvar vos weghorst wijndal