Transparent
Inloggen
Sluiten

Ten Cate: wij zijn koploper en staan verdiend bovenaan

10 november 2006 22:05

Henk ten Cate liet op de persbijeenkomst weten dat hij met vol vertrouwen toeleeft naar het belangrijke duel tegen PSV. "Het is duidelijk dat ze in vorm zijn. Ze spelen goed en heel georganiseerd. In realiteit zijn zij iets verder dan wij. Ze spelen al langer met een vast blok. Maar al hebben we natuurlijk veel respect voor de tegenstander, angstig hoeven we niet te zijn. Wij zijn wel koploper en we staan verdiend bovenaan. De wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal heeft aangetoond dat PSV niet onverslaanbaar is. Wel is het een lepe ploeg. Ze kunnen uitstekend hun momenten kiezen. Vooral Cocu is daar een meester in. Ze nodigen je uit om balverlies te lijden en dan slaan ze toe. Er zijn qua speelstijl weinig overeenkomsten tussen Ajax en PSV."
Ajax treedt de tegenstander uit Eindhoven echter met vertrouwen tegemoet, zo liet de Ajax-coach weten. "Het zou ook raar zijn als we geen vertrouwen in onszelf hadden, nadat we zes keer op rij de nul gehouden hebben en we bovenaan staan."
Tags

cate angstig balverlies cocu lepe onverslaanbaar persbijeenkomst speelstijl toeleeft

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met AjaxAjax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.211 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

annex avila berghuis bergwijn bertjek boomen elsimao etv farioli hato henderson inverted janse kaplan kiki kroes linkspoot pasveer quido ramaj rechterpoot rechtspoten rulli sevic sosa sutalo traore tweebenig vojvodina wijndal