Transparent
Inloggen
Sluiten

Ten Cate: wij zijn koploper en staan verdiend bovenaan

10 november 2006 19:23 - Ajax.nl

Verslaggever: RvN

Henk ten Cate liet op de persbijeenkomst weten dat hij met vol vertrouwen toeleeft naar het belangrijke duel tegen PSV. "Het is duidelijk dat ze in vorm zijn. Ze spelen goed en heel georganiseerd. In realiteit zijn zij iets verder dan wij. Ze spelen al langer met een vast blok. Maar al hebben we natuurlijk veel respect voor de tegenstander, angstig hoeven we niet te zijn. Wij zijn wel koploper en we staan verdiend bovenaan. De wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal heeft aangetoond dat PSV niet onverslaanbaar is. Wel is het een lepe ploeg. Ze kunnen uitstekend hun momenten kiezen. Vooral Cocu is daar een meester in. Ze nodigen je uit om balverlies te lijden en dan slaan ze toe. Er zijn qua speelstijl weinig overeenkomsten tussen Ajax en PSV."
Ajax treedt de tegenstander uit Eindhoven echter met vertrouwen tegemoet, zo liet de Ajax-coach weten. "Het zou ook raar zijn als we geen vertrouwen in onszelf hadden, nadat we zes keer op rij de nul gehouden hebben en we bovenaan staan."

Meer op Ajax.nl




Tags

cate angstig balverlies cocu lepe onverslaanbaar persbijeenkomst speelstijl toeleeft

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom almada avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten loonkosten mislintat passeren ramaj rensch sevic sosa stilstand sutalo tahirovic taylor vos