Transparent
Inloggen
Sluiten

Loting kwart en halve finale Amstel

21 januari 2000 22:41

Verslaggever: M

In Eindhoven tijdens het Indoorvoetbaltoernooi werd de loting gehouden voor de kwartfinale en de halve finale van de Amstel Cup. De loting werd gehouden al voor de achtste finales vanwege voorzorgsmaatregelen om de diverse instanties de tijd te geven zich voor te bereiden op de wedstrijden.

De winnaar van Roda JC/Ajax speelt in de kwartfinale uit tegen de winnaar van FC Utrecht/Go Ahead Eagles. In de halve finale wordt dan bij winst vervolgens gespeeld tegen (thuis) tegen de winnaar van RKC/Eindhoven/PSV/Vitesse. Wellicht dus een klassieker als zowel Ajax en PSV zover komen.

De loting:

8ste finales
Helmond Sport/Willem II - Feyenoord/AZ
FC Utrecht/Go Ahead Eagles - Roda JC/Ajax
NEC/Excelsior - Dordrecht'90/RBC
RKC Waalwijk/EVV Eindhoven - PSV/Vitesse

Halve finale:
RKC/Eindhoven/PSV/Vitesse - Utrecht/GAE/Roda/Ajax
Helmond/WillemII/Feyenoord/AZ - NEC/Excelsior/Dordrecht/RBC

Meer op




Tags

amstel rkc roda utrecht vitesse dordrecht eagles excelsior feyenoord helmond rbc evv gae indoorvoetbaltoernooi klassieker voorzorgsmaatregelen willemii

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.250 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal