Transparent
Inloggen
Sluiten

Ook aangepast programma voor Manucharyan

2 november 2006 12:45 - De Telegraaf

Verslaggever: HT

Nadat eerder deze week bekend werd dat Ten Cate een aangepast trainingsprogramma aan Tom de Mul heeft voorgeschreven, vertelt de hoofdtrainer dat hij dit eerder ook al voor Edgar Manucharyan gedaan heeft.

Ten Cate: "We ontdekten dat hij vaak in het rood trainde en speelde. Nu is gekozen voor een aangepast trainingsprogramma en gaat het de goede kant op. Hij scoort regelmatig in het tweede." Verder heeft Ten Cate aangegeven zeer gecharmeerd te zijn van de Armeni?r: "Ik geloof in Edgar. Het kwam er nog niet uit, maar zijn techniek is ongekend en zijn snelheid met de bal fantastisch."

Manucharyan zit, net als Jan Vertonghen, voor het duel met Austria Wien bij de selectie. Hij wordt hiermee beloond voor zijn goede inzet en doorzettingsvermogen.

Meer op De Telegraaf




Tags

manucharyan cate trainingsprogramma armeni austria doorzettingsvermogen mul ontdekten tom vertonghen voorgeschreven wien

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.236 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom balletje berghuis bergwijn boomen brobbey chivu elsimao eredivisie eriksen gorter hato henderson kaplan kiki kopduel metz mikautadze ofwel pasveer remko rensch rulli sevic shogun simpele sosa sutalo taylor volendam