Transparent
Inloggen
Sluiten

Pas vertrek Sneijder bij een titel?

2 november 2006 07:23

Verslaggever: RvN

In het Algemeen Dagblad laat Wesley Sneijder weten dat hij eigenlijk niet wil vertrekken zonder een landstitel met Ajax meegemaakt te hebben. "Op dit moment is het voor iedere speler een feest om voor Ajax te mogen voetballen. Daarom ben ik nog niet zo bezig met de volgende stap. Natuurlijk besef ik dat het moment er straks aan komt dat ik daar een beslissing over moet nemen. Maar ik vind dat ik dit niveau eerst maar eens vast moet houden."

Sneijder wil bij Ajax hoe dan ook afscheid nemen met een kampioenschap. "Als dat dit seizoen niet lukt, kan dat een goede reden zijn om nog niet weg te gaan. Als ik zonder titel vertrek, heb ik toch het gevoel dat er iets ontbreekt."

Meer op




Tags

titel landstitel

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki leeftijdscategorie lucht meewerkt muziek pasveer potter ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja verrips wereldtopper