Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax Netwerk lanceert Ajax Battle

29 oktober 2006 12:06

Verslaggever: RvN

Ter vervanging van de Ajax Quiz die de afgelopen jaren op Ajax Netwerk heeft gedraaid, lanceert Ajax Netwerk vandaag de Ajax Battle. Met de nieuwe kennisquiz willen we een spannender spel aanbieden dat meer mensen aanspreekt. In de Ajax Battle kan je een vriend, familielid of collega uitdagen om te testen wie het meeste over Ajax weet. Doordat je binnen een minuut drie vragen dient te beantwoorden, is er geen tijd om iets op te zoeken en gaat het echt om parate kennis.

Uiteraard is er ook weer een ranglijst waarvoor je met elke battle punten kunt winnen EN verliezen. Maandelijks wordt er een winnaar uitgeroepen. Bekijk hier de regels.

De oude quiz kende een aantal beperkingen, die niet op te lossen waren in dat format. Zo bleef er altijd het probleem dat sommige deelnemers alles fanatiek opzochten en anderen weer niet. Bovendien bleek het steeds moeilijker om de opzoekers vragen fout te laten beantwoorden. In de Ajax Battle zijn een aantal van deze beperkingen opgelost.

Daag nu direct iemand uit in de Ajax Battle.

Meer op




Tags

battle beantwoorden quiz aanspreekt daag familielid fanatiek format kennisquiz opzochten opzoekers parate spannender uitdagen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

balletje berghuis bergwijn bertjek brobbey conceicao dest elsimao engeland excelsior feyenoord gaaei hato henderson hlynsson jong kaplan kiki kroes liverpool lucht metz mikautadze mum potter rensch sevic sosa tadic zucht