Plichtmatige spelend Ajax laat het bij 2-0 tegen ADO

25 oktober 2006 22:11

Ajax heeft het thuisduel tegen ADO Den Haag met 2-0 gewonnen. Ajax had een simpele avond in de Arena. Rond het half uur besliste Ajax in twee minuten tijd de wedstrijd door doelpunten van Gabri en Sneijder. In de eerste helft speelde Ajax een leuk voetbal. In de tweede helft geloofde de ploeg het wel en was er weinig meer te beleven in de Arena.

Ajax was in de eerste helft oppermachtig en liet bij vlagen heel leuk voetbal zien. Zowel Gabri (30ste minuut) als Sneijder (32ste minuut) scoorde uit de rebound na een goedlopende aanval.