Transparent
Inloggen
Sluiten

Ten Cate: Roger kan spelbepaler worden

21 oktober 2006 13:47

Verslaggever: RvN

In een heel positief stuk in De Volkskrant over de stand van zaken bij Ajax liet Henk ten Cate weten dat hij grote dingen verwacht van Roger in de nabije toekomst. Op dit moment speelt hij niet altijd oomdat Ajax nog niet klaar is voor de middenvelder.

Ten Cate: ?We zijn als elftal nog niet in staat Roger beter te laten spelen. Als ik hem nu opstel, moet hij te veel lopen en dat is zijn kwaliteit niet. Maar straks kan hij het spel gaan bepalen, want ik heb zelden iemand gezien die zo goed het positiespel beheerst. Geloof mij: Roger kan heel snel van heel veel waarde worden voor het team.?

Meer op
Tags

roger cate spelbepaler beheerst oomdat opstel volkskrant

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.Win met AjaxAjax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.215 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

akpom berghuis bertjek boomen branco brobbey elsimao engeland excelsior farioli hato hlynsson janse jim jong kaplan kiki koeman kroes linksbuiten medic rosario sevic sosa sutalo tahirovic tegengoals traore weghorst wijndal