Transparent
Inloggen
Sluiten

Zaakwaarnemer Stekelenburg begrijpt niet selecteren voor Oranje niet

14 oktober 2006 10:02

Verslaggever: RvN

Rob Jansen, zaakwaarnemer van Stekelenburg, noemde vrijdagavond in het programma Voetbal Insite de geruchten over eventuele interesse van AC Milan voor Stekelenburg onzin. Daar zou absoluut geen sprake van zijn.

De zaakwaarnemer liet weten het onbegrijpelijk te vinden dat Marco van Basten Stekelenburg niet meer oproept als tweede doelman. Op het afgelopen WK had de Ajax doelman die positie wel achter Van der Sar. Volgens Jansen is het onbegrijpelijk dat de beoogd opvolger van Van der Sar niet bij de selectie wordt gehouden om ervaring op te doen bij het Nederlands elftal, zodat hij er klaar voor is zodra Van der Sar stopt. Stekelenburg zou niets hebben gehoord van Marco van Basten omtrent het niet meer oproepen na het WK.

Meer op




Tags

stekelenburg sar basten jansen oranje insite milan onzin oproept

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde alvarez backup berghuis bergwijn bertjek brekers brobbey chelsea elsimao excelsior godts henderson hlynsson kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk nypan overbruggen potter rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor zucht