Transparent
Inloggen
Sluiten

Adriaanse wil wel beker maar geen Champions League voorronde

26 januari 2001 08:00

Verslaggever: RvN

Co Adriaanse liet gisteren in zijn beschouwing voorafgaand aan de Amstel Cup wedstrijd tegen Vitesse weten dat hij rationeel gezien liever op een vierde dan op een derde plaats eindigt in de competitie. De derde plaats zou recht geven op de voorronde van de Champions League en juist dat ziet Adriaanse niet zitten. Een vroege voorronde zou zijn voorbereiding danig in de war sturen en dus niet wenselijk zijn, ook als het om de Champions League gaat.

De Amstel Cup is een ander verhaal. Adriaanse zou er dit seizoen alles op alles willen zetten om de kortste weg naar een hoofdprijs succesvol af te ronden. Daarvoor dient eerst wel de zware horde (Vitesse) van vanavond genomen te worden.

Meer op




Tags

adriaanse voorronde amstel vitesse beschouwing danig hoofdprijs kortste rationeel

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

balletje begeleiding berghuis bergwijn bertjek brobbey conceicao dest elsimao engeland excelsior feyenoord forbs gaaei godts hato henderson hlynsson kaplan kiki liverpool lucht metz mikautadze mum rensch sevic sosa sutalo zucht