Transparent
Inloggen
Sluiten

FC Utrecht akkoord met vijf duels schorsing voor Van Dijk

3 oktober 2006 18:55 - FC Utrecht

Verslaggever: RvN

FC Utrecht heeft alsnog besloten akkoord te gaan met een schorsing van vijf wedstrijden (inclusief een voorwaardelijk duel) voor Gregoor van Dijk. De KNVB deed dit schikkingsvoorstel naar aanleiding van de rode kaart die Van Dijk zondag kreeg voor een overtreding tegen Ajax-speler Wesley Sneijder.

Aanvankelijk kon de leiding van FC Utrecht zich niet in de voorgestelde straf vinden, omdat ze deze te hoog vond in relatie met de ernst van de overtreding. 'We hebben de beelden een aantal keren bekeken', zegt voorzitter Jan Willem van Dop. 'Dat heeft ons, met op de achtergrond bepaalde uitspraken van Gregoor in een interview voorafgaand aan de wedstrijd, in overleg met onze advocaat doen besluiten de straf toch maar te accepteren'. FC Utrecht vreesde dat het in een strafzaak zou komen tot een hogere schorsing.

Meer op FC Utrecht




Tags

utrecht dijk gregoor advocaat dop knvb schikkingsvoorstel strafzaak vreesde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom balletje berghuis bergwijn boomen brobbey elsimao eriksen forbs godts hato henderson kaplan kiki kopduel mannsverk metz mikautadze ofwel potter rensch rulli sevic shogun simpele sosa sutalo tahirovic taylor volendam