Transparent
Inloggen
Sluiten

FC Utrecht verbijsterd over vooronderzoek naar spreekkoren

3 oktober 2006 07:07 - Algemeen Dagblad

Verslaggever: RvN

In het Algemeen Dagblad heeft voorzitter Van Dop van FC Utrecht verbijsterd gereageerd op de melding van de KNVB dat het een vooronderzoek is gestart naar de spreekkoren bij FC Utrecht-Ajax. "Ik ben verbijsterd. De afgevaardigde van de KNVB was vol lof over ons optreden. Ook Van Egmond vond het allemaal nogal meevallen. Ik heb in de rust nog met de scheidsrechter gesproken. Hij zei me toen letterlijk dat ?alles binnen de grenzen? was gebleven. en dat hij geen enkele reden zag de wedstrijd te staken."

Ook Jaakke zou na afloop hebben gezegd dat er niets aan de hand was. "De spreekkoren, nogmaals, ik praat die niet goed, waren steeds kortstondig. Als club hebben we er alles aan gedaan excessen te voorkomen. Dat is gelukt. Daarom snap ik deze actie van de KNVB niet. Ik kan me daar vreselijk kwaad over maken."

Meer op Algemeen Dagblad




Tags

spreekkoren utrecht verbijsterd knvb vooronderzoek afgevaardigde dop egmond excessen jaakke staken

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afstemmen akpom barkas begeleiding berghuis bergwijn boomen chico conceicao elsimao eredivisie forbs gecontracteerd henderson hlynsson jong kiki klaiber krimpen metz mikautadze mislintat mum porto ramaj sevic sosa steijn sutalo transferbeleid