Transparent
Inloggen
Sluiten

Ten Cate wil af van imago dat Ajax met strijd te verslaan is

30 september 2006 18:37 - Ajax.nl

Verslaggever: RvN

Henk ten Cate liet weten dat hij een heel strijdlustig Ajax verwacht zondag tegen FC Utrecht. Hij vindt het eens tijd worden dat het verhaal uit de wereld gaat dat Ajax gemakkelijk te verslaan is als je maar voldoende fysiek en strijd in de wedstrijd brengt. "Het komt uit de groep zelf, ze willen winnen en de wedstrijd leeft sterk in dit team. Iemand heeft het artikel met de aanvoerder van FC Utrecht op de kleedkamerdeur gehangen. Ik zal verder maar niet op dat artikel reageren, maar misschien hebben wij zondag de fysieke strijd ook hoger in het vaandel staan. We gaan ons zeker niet als makke lammeren naar de slachtbank laten leiden. Het verhaal moet uit de wereld geholpen worden dat als je een Ajacied een flinke schop geeft, hij uit de wedstrijd is."

"Bij Utrecht spelen altijd fysiek sterke voetballers, dat zit in de clubcultuur. We weten wat ons te wachten staat. Niet dat we onze eigen speelstijl geweld gaan aandoen, want ook bij Utrecht zullen we vooruit voetballen. We zijn echter nog niet zover dat we alle duels kunnen ontlopen, dus zullen we ook strijd moeten leveren. Ik heb het al vaker gezegd: pas als je minstens zo hard werkt als je tegenstander, zal de kwaliteit de doorslag geven."

Meer op Ajax.nl




Tags

utrecht cate imago aandoen gehangen geweld kleedkamerdeur lammeren makke ontlopen slachtbank speelstijl strijdlustig

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo brobbey desgewenst eenjarig elsimao gorter henderson kiki lucht meewerkt metz muziek pasveer ramaj remko rensch reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja verrips wereldtopper