Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax selectie gebruikt uitlatingen Gregoor van Dijk als stimulans

30 september 2006 09:28

In De Telegraaf laat Henk ten Cate weten dat de uitlatingen van FC Utrecht speler Gregoor van Dijk in De Telegraaf afgelopen dinsdag door de spelersgroep als stimulans gebruikt wordt om zich op te peppen voor het duel zondag. Diens woorden zouden slecht gevallen zijn. Volgens Ten Cate is dat artikel door de spelers op de deur van de kleedkamer opgehangen. ?Ik heb er zelf niets over hoeven zeggen, maar iemand heeft het artikel al aan de kleedkamermuur gehangen. Het leeft sterk in de groep?

Van Dijk afgelopen dinsdag in De Telegraaf. ?Het is niet normaal hoe die wedstrijd hier al leeft. Dit is niet zomaar ??n van de 34 duels. Utrecht-PSV en Utrecht-Feyenoord kunnen hier niet eens aan tippen. De supporters willen letterlijk bloed, zweet en tranen, maar vooral drie punten. Dan is hun seizoen goed.?

FC Utrecht ? en Van Dijk voorop ? zullen de grens van het toelaatbare opzoeken. ?Wat dat betreft heeft mijn oude club Roda JC het goede voorbeeld gegeven hoe Ajax moet worden bestreden. Als je minder kwaliteit hebt, moet je dat compenseren met inzet en passie.? De vraag of Ajacied Wesley Sneijder na de onbesuisde actie van Roda-speler Marcel Meeuwis nu binnen anderhalve minuut een doodschop van Van Dijk kan verwachten, beantwoordt hij lachend. ?Of van iemand anders.? Om daar serieus aan toe te voegen. ?Maar we moeten niet negentig minuten als een stel doldwazen tekeer gaan.?




Tags

dijk utrecht gregoor stimulans telegraaf cate roda beantwoordt bestreden bloed doldwazen doodschop feyenoord gehangen kleedkamermuur meeuwis onbesuisde passie peppen tippen zweet

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.237 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn boomen brekers brobbey chelsea elsimao farioli godts hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj roon rulli tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos