Transparent
Inloggen
Sluiten

Krohn-Dehli teleurgesteld om plaats op de tribune

19 september 2006 20:21 - Ajax.nl

Verslaggever: RvN

De invalbeurt van Krohn-Dehli in het eerste elftal afgelopen zondag na lange tijd blessureleed smaakte naar meer. Ondanks dat Ten Cate tegen Jong RKC basisspelers aan de kant zal houden zit de middenvelder niet bij de wedstrijdselectie. Het lijkt erop dat de invalbeurt vooral een stimulans was voor zijn comeback. "Ik heb gisteravond met Jong Ajax tegen Jong Stormvogels Telstar gespeeld. Misschien heeft dat er mee te maken. Ik keer ook net terug van een blessure. Desondanks hoop je er opnieuw bij te zijn. Het is ook vreemd als ik niet teleurgesteld zou zijn. Ik zit liever op de bank in het RKC-stadion dan thuis op de bank. Wat ik de komende weken zelf kan doen, is duidelijk. Keihard knokken tijdens de trainingen en in de wedstrijden."

Meer op Ajax.nl




Tags

dehli jong krohn rkc blessureleed cate smaakte stimulans stormvogels

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom balletje berghuis bergwijn boomen brobbey elsimao eriksen forbs hato henderson kaplan kiki kopduel mannsverk metz mikautadze ofwel pasveer potter rensch rulli sevic shogun simpele sosa sutalo tahirovic taylor volendam