Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax onderuit tegen Roda JC: 2-0

17 september 2006 14:19

Ajax heeft de eerste competitienederlaag van het seizoen geleden. In Kerkrade verloor Ajax met 2-0 van Roda JC. De Fauw en Oper waren de doelpuntenmakers.

Na de Europese wedstrijd donderdagavond in Noorwegen kwam de ploeg zondagmiddag kracht en creativiteit tekort in Limburg. Vooral in de eerste helft had de ploeg het moeilijk. Al in de negende minuut kwam Roda JC op voorsprong doordat De Fauw bij een vrije trap ongehinderd in kon tikken.

Pas in de 36ste minuut werd Ajax voor het eerst gevaarlijk. Toen belandde een inzet van Wesley Sneijder op de paal. Daarna kon het de achterstand niet meer rechtzetten. De ploeg had wel veel meer balbezit, maar kon daar veel te weinig mee doen. Het werd zelfs 2-0 toen Oper Stam te snel afwas bij een snel genomen vrije trap. Ajax zette daar nauwelijks uitgespeelde kansen tegenover.




Tags

roda fauw oper afwas kerkrade noorwegen ongehinderd stam

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.232 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom balcontrole berghuis bertjek boer boomen branco brobbey calavaro corners daniele diepgang elsimao farioli hag henderson inverted kiki mikautadze nice ogc pirlo poster rossi sevic shogun steijn taylor text weggaan