Transparent
Inloggen
Sluiten

FIFA beslist na eerste CL-ronde over uitsluiting Portugal

4 september 2006 18:32

Verslaggever: P.

Alle betrouwbare persbureaus waaronder het ANP melden dat de Portugese voetbalbond van de FIFA tien dagen de tijd gekregen om de Portugese teams in de internationale competities te behouden. De Portugese bond moet dan wel voorkomen dat Gil Vicente de verplichte degradatie bij de burgerrechter aanvecht. Indien dat op 14 september niet is gelukt, dan zou een nu al ingestelde sanctie van uitsluiting van Portugese clubs en Portugese nationale elftallen van het internationale voetbal automatisch in werking treden.

Echter, de beslissing van de FIFA valt een dag na de eerste ronde van de Champions league. Zoals bekend is Ajax een van de gegadigden om de eventueel open plekken die er in de Champions League ontstaan te vullen. na de eerste speelronde lijkt het echter heel vreemd dat teams nog vervangen worden.




Tags

fifa uitsluiting portugal aanvecht anp burgerrechter degradatie gegadigden gil persbureaus sanctie vicente

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.273 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom almada avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten loonkosten mislintat passeren ramaj rensch sevic sosa stilstand sutalo tahirovic taylor vos