Ajax A1 verslaat wederom Feyenoord: 3-0

30 augustus 2006 00:00 - WWW.Ajax.NL

Verslaggever: JZ, Nihad

Voor het eerst sinds de ongeregeldheden op de Toekomst, 2 jaar geleden, vond er een duel tussen Ajax en Feyenoord plaats op het jeugdcomplex.
Na de winst in de Supercup voor A-junioren resulteerde de wedstrijd weer in een overwinning. Jordy Brouwer zorgde op aangeven van Melvin Hasselbaink op uiterst fraaie wijze, achter het standbeen langs, voor de 1-0. Kort na rust verdubbelde Jeffrey Sarpong de voorsprong van de A-junioren. Amper zes minuten later tekende Sarpong voor zijn tweede doelpunt en de 3-0 eindstand.