Transparent
Inloggen
Sluiten

Twee prijzen voor Huntelaar vanavond op voetbalgala

28 augustus 2006 18:27

Verslaggever: RvN

Vanavond zal het Voetballer van Het Jaar gala live worden uitgezonden bij de TROS. Tijdens het gala (start 21.10 uur) wordt voor de vijfentwintigste keer de gouden schoen uitgereikt aan de 'Voetballer van het Jaar'. Dit jaar is Feyenoorder Dirk Kuyt zoals bekend gekozen tot Voetballer van het Jaar. De zilveren schoen gaat naar Philip Cocu (PSV) en brons is er voor Tim de Cler (AZ). Ze krijgen de prijs uit handen van zeer bijzondere gasten.

Twee prijzen zijn er voor Klaas Jan Huntelaar. De spits van Ajax werd het afgelopen seizoen topscorer en mag ook de titel van Talent van het Jaar in ontvangst nemen.

Vanwege het 25-jarig jubileum worden ook alle voorgangers van Kuyt gehuldigd. Zo worden onder anderen Johan Cruijff, Danny Blind, Edwin van der Sar, Marc Overmars, Christian Chivu, Jaap Stam, Ed de Goey en Jerzy Dudek in het zonnetje gezet. De presentatie in handen van Jack van Gelder, Kees Jansma en speciale verslaggever Harry Vermeegen.

Meer op




Tags

huntelaar gala kuyt schoen voetbalgala blind brons chivu cler cocu danny dudek gelder goey jack jansma jarig jerzy ontvangst overmars philip sar stam tim titel topscorer tros vermeegen vijfentwintigste zilveren zonnetje

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.