Transparent
Inloggen
Sluiten

Ten Cate: hele verdiende overwinning

27 augustus 2006 17:19

Henk Ten Cate sprak na afloop over een hele verdiende overwinning voor Ajax. "Er was maar een ploeg die wilde voetballen vandaag." De Ajax coach had ook wel complimenten voor NAC. "Ze hebben heel goed gespeeld in de organisatie, ze hielden het veld heel klein. Maar naar voren toe hebben ze eigenlijk niets gedaan." Volgens de Ajax coach lag dat ook aan Ajax. "We hebben in een te laag tempo gespeeld. Daardoor kreeg NAC iedere keer de tijd om te hergroeperen."

"Maar ik ben blij met de 1-2 overwinning. De ploeg heeft veerkracht getoond om er na de 1-0 in te blijven geloven. Dan kom je op 1-1 en mis je een penalty. Normaal gesproken is het dan over. Maar ze bleven er in geloven en toonden opnieuw veerkracht." Volgens Ten Cate was het niet alleen de 1-0 die de ommekeer bracht in het spel van Ajax. "Doordat Leonardo in het veld kwam, kreeg Ajax op het middenveld meer ruimte om te voetballen. Daarvoor werkte Tamerus zich een slag in de rondte om alle gaatjes dicht te lopen."




Tags

cate nac veerkracht hergroeperen leonardo rondte tamerus

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.250 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa steijn sutalo tahirovic taylor vos wijndal