Transparent
Inloggen
Sluiten

Rust rond Ajax teruggekeerd

15 januari 2001 22:59

Verslaggever: RvN

De afgelopen maanden blijkt de rust rond Ajax volledig teruggekeerd. Na jaren van onrust, ook in zomer- en winterstop, blijft het nu in de winterstop volstrekt rustig rond het team. Ook zijn er nauwelijks geruchten rond vertrekkende en komende spelers, waardoor Adriaanse de ideale situatie heeft gecreeerd om verder te werken aan zijn team. Het trainingskamp in het verre en onbekende Qatar zal daar alleen nog maar aan meewerken en in het straatje van Adriaanse passen. In het trainingskamp zal de basis gelegd moeten worden van een goede tweede seizoenshelft en nog belangrijker met het oog op de toekomst het doorgroeien van het elftal naar een hoger niveau.

Meer op




Tags

adriaanse trainingskamp onbekende qatar straatje vertrekkende

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.253 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey elsimao gaal godts goedkopere hato henderson hlynsson jong kaplan kiki kroes mannsverk mislintat praag rensch rulli rvc sevic sosa sutalo tahirovic taylor twente vos wijs