Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax vrijdag in kokers voor loting UEFA Cup

23 augustus 2006 22:29

Verslaggever: RvN

Door de uitschakeling tegen FC Kopenhagen zal Ajax op donderdag niet meeloten voor de Champions League groepsronde, maar op vrijdag voor de eerste ronde van de UEFA Cup. De lotingprocedure begint dan om 13.00 uur. Eurosport zal aanstaande vrijdag live verslag doen van de loting voor de eerste ronde van het UEFA Cuptoernooi.

Ajax is bij de loting wel geplaatst. In totaal zijn 64 teams geplaatst voor de 1e ronde van de UEFA Cup. Zij worden aangevuld met de 16 verliezers uit de voorrondewedstrijden van de Champions League. De winnaars van de eerste ronde worden verdeeld over acht poules van vijf. Na de poulewedstrijden gaat het toernooi verder in de knock-out fase. De finale van de UEFA Cup is op 16 mei 2007 in Glasgow (Schotland). Sevilla won vorig jaar de UEFA Cup door in de finale Middlesbrough met 4-0 te verslaan.

Meer op




Tags

uefa kokers aangevuld cuptoernooi eurosport glasgow groepsronde kopenhagen lotingprocedure meeloten middlesbrough poules poulewedstrijden schotland sevilla verliezers verslag voorrondewedstrijden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.242 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aertssen akpom axel berghuis bergwijn boomen conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter henderson hlynsson jong kiki metz mikautadze mislintat porto ramaj rensch sanchez sevic sosa steijn sutalo topaankoop transferbeleid wijndal