Transparent
Inloggen
Sluiten

Grygera staat niet te springen voor overgang naar Premier League

22 augustus 2006 09:46

Verslaggever: RvN

Na Vermaelen doen enkele geruchten in Engeland de ronde dat Tottenham Hotspur geinteresseerd zou zijn in de diensten van Grygera. De Ajax verdediger staat echter niet te springen voor een transfer naar de Premier League, zo liet hij blijken tegenover de Tsjechische krant Pravo (zie Skysports). "Ik weet niets concreets. Tottenham is een goede club, maar Engeland is niet mijn eerste keus. Ik zeg echter niet bij voorbaat nee. Als een club kiest kijk je altijd wie daar al zitten. Tottenham heeft een Nederlandse coach en ook Edgar Davids. Zij zouden me moeten begrijpen. Ik weet vanuit eigen ervaring hoe belangrijk Galasek was toen ik naar Ajax kwam."

"Als er een interessant aanbod komt van een club met een goede reputatie dan sta ik er wel voor open. Mijn contract loopt nog een jaar door en ik wil het niet verlengen. Over de volgende stap wordt dus op zijn laatst volgende zomer beslist."

Ajax heeft al eerder laten weten dat de club Grygera liever niet laat gaan, maar dat als er een club een concrete aanbieding doet de club wel wil praten.

Meer op




Tags

grygera tottenham engeland concreets davids galasek pravo reputatie skysports vermaelen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom backup belofte berghuis bergwijn brobbey elsimao farioli godts gorter hag hato henderson hlynsson kiki mannsverk meewerkt pasveer potter ramaj remko rulli setford sevic shogun sosa sutalo taylor ton tsja