Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax haalt met 5-0 uit bij start competitie

20 augustus 2006 16:24

Ajax is de competitie uitstekend begonnen. In eigen huis won de ploeg met maar liefst 5-0 van RKC Waalwijk. Sneijder (2), Babel, Heitinga en Rosales waren de doelpuntenmakers voor de Amsterdammers. Huntelaar kwam opvallend genoeg niet aan scoren toe.

Het duurde een half uur voordat Ajax de ban kon breken. De ploeg ging toen op aanwijzingen van Ten Cate meer over de flanken spelen. Dat leverde direct succes op. Babel kon een voorzet van rechts van Rosales binnenkoppen. Vervolgens liep Ajax gemakkelijk verder uit. Sneijder zorgde via een afstandschot voor de 2-0. Het was Heitinga die na een scrimmage de 3-0 binnenwerkte. Sneijder zorgde vervolgens met zijn tweede doelpunt voor de 4-0. Rosales besloot het duel vlak voor tijd met de 5-0.




Tags

rosales babel heitinga aanwijzingen afstandschot ban binnenkoppen binnenwerkte cate flanken huntelaar rkc scrimmage

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki kroes lucht meewerkt muziek pasveer potter ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja verrips wereldtopper